East Bay Solutions

Category » MyCSUEBrss button

(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next

There were 22 articles found in this category:

  1. questionProblem Viewing MYCSUEB Links in Internet Explorer 10
    Problem or Question: Performance issues with PeopleSoft/MyCSUEB and IE 10. Links within MyCSUEB spin with no results; nothing happens and can't view what's in the link. Environment: Internet Explorer 10 Solution or Answer: Sometimes a website you're visiting doesn't look like you expect it to. I ...
  2. questionEnabling Compatibility Mode in Internet Explorer
    Problem or Question: Sometimes when working on campus systems such as Blackboard, MyCSUEB or PeopleSoft, the progress wheel keeps spinning and I never get to the page. Environment: Internet Explorer 10 or later Solution or Answer: Turn on Compatibility Mode in Internet Explorer following th ...
  3. questionSecondary Staff Email address Does Not Appear in MyCSUEB
    Problem or Question: I entered my secondary email address in MyCSUEB but it doesn't appear. Environment: MyCSUEB Solution or Answer: Step 1. Log into MyCSUEB. Step 2. Go to Employees tab. Step 3. In Personal Information box, click on the Phone Numbers link. Step 4. If multiple phone number ...
  4. questionHow to Update Personal E-mail for new NetID System
    Problem or Question: I still do not understand what I have to do or how to do the update for new NetID System. Environment: MyCSUEB, NetID Solution or Answer: 1. Log in to MyCSUEB - http://my.csueastbay.edu 2. Click "Student Center" 3. Under Personal Information, click the drop down box saying " ...
  5. questionSecurity Warning Message Pops Up in MyCSUEB
    Problem or Question: I receive a Security Warning when using MyCSUEB Message: “Do you want to view only the webpage content that was delivered securely?” Environment: Internet Explorer 8.x Solution or Answer: Enable “Mixed Content” in Internet Explorer Note: Using Mozil ...
  6. questionI Cannot Register for Classes
    Problem or Question: I cannot register for classes. Environment: MyCSUEB Solution or Answer: Step 1. In Student Center, under Enrollment Dates, look for your assigned date. Step 2. If you do not have an assigned date, check to see if you have any Holds. If you have Holds, you can go to the ...
  7. questionOnline Directory Changes
    Problem or Question: How do I update or change my information that is in the online campus directory? Environment: Online Campus Directory, MyCSUEB Solution or Answer: Changes or updates to the information listed in the online directory is dependent on the type of data that needs to be changed. ...
  8. questionPrint Multi-Page Unofficial Transcript in Firefox
    Problem or Question: Only the first page of my unofficial transcripts in MyCSUEB prints. Environment: MYCSUEB FireFox Solution or Answer: Step 1. Bring your unofficial transcript into view in My.CSUEB. Step 2. Right click and "Select All" or if you do not want all pages to print, left-click a ...
  9. questionPrint Multi-Page Unofficial Transcript in IE
    Problem or Question: Only the first page of my unofficial transcripts in MyCSUEB prints. Environment: Internet Explorer Solution or Answer: Step 1. Bring your unofficial transcript into view in My.CSUEB. Step 2. In the top right-hand corner of the screen, select the Tools icon. Hover over Pri ...
  10. questionLocate Your PeopleSoft Employee ID Number and Record Number
    Problem or Question: I need to complete my Absence and Additional Time Worked timesheet and it requires my PeopleSoft Employee ID and Rec #. Can you tell me where I can find these numbers? Environment: My CSUEB, PeopleSoft Solution or Answer: Step 1: In My CSUEB, go to the Employee Tab. Step ...
  11. questionCannot log on to MyCSUEB to order transcripts
    Problem or Question Cannot log on to MyCSUEB to order transcripts. Environment Web Solution or Answer If you are a former student, your NetID will not get you into our systems any longer. However, here is a site that you can visit to order your transcripts. This system uses your social s ...
  12. questionViewing Staff Paycheck on MYCSUEB
    Problem or Question: My paycheck information is not viewable on MYCSUEB Environment: MYCSUEB Solution or Answer: There is no set date as to when pay files are downloaded from State Controller’s system, therefore the paycheck information will not be viewable until the Payroll office has do ...
  13. questionDelete an Approved Absence
    Problem or Question: How can I delete an absence that is "In Process" or has been Submitted? Environment: PeopleSoft MyCSUEB Solution or Answer: Only an approving manager can make these changes: 1. Log into MyCSUEB. 2. Select the Manager tab. 3. Select "Enter Absences for Employee." 4. Click ...
  14. questionDelete a Reported Absence That has Not Been Approved
    Problem or Question: I need to change the number of vacation days I submitted on my absence report. Environment: PeopleSoft MyCSUEB Solution or Answer: You will be able to delete the absence as long as it is still in the Submitted status. 1. Log into MyCSUEB. 2. Select the Employee Tab. 3. Se ...
  15. questionStaff Employee Tab in MyCSUEB Disappeared
    Problem or Question: My Employee tab in MyCSUEB is gone! Environment: MyCSUEB Solution or Answer: Contact HR to make sure that the reporting structure in your department is correct. Cause: There may have been a change in the reporting structure in your area: · You are no longer repo ...
  16. questionNot able to save grades manually
    Problem or Question: Could not save the grades in MYCSUEB manually Environment: My CSUEB - Grade Roster Solution or Answer: Step 1. Enter the grades manually in Grade Roster. Step 2. Hit the SAVE button. Step 3. Change the Status type into APPROVED. Step 4. Hit the SAVE button again to compl ...
  17. questionMyCSUEB Access for Continuing Education Students
    Problem or Question: I am a student taking a Continuing Education course through the Department of International and Continuing Education. How do I access to MyCSUEB? Environment: MyCSUEB Solution or Answer: Continuing Education Student please contact the Department of Continuing and Internatio ...
  18. questionMyCSUEB Access for Students Taking Open University Classes
    Problem or Question: How do I gain access to MyCSUEB as Open University Student? Environment: MyCSUEB Solution or Answer: You will receive access to MyCSUEB in 2 – 4 business days after you apply. Contact the Office of the Registrar for more information (reg@csueastbay.edu) Cause: Can't l ...
  19. questionChanges to the Student Center in MyCSUEB
    Problem or Question: What are the changes for the new Student Center in MyCSUEB? Environment: MyCSUEB Solution or Answer: PeopleSoft 9.0 - Changes to the Student Center in MyCSUEB Several changes have been made to the menus and tab navigation in MyCSUEB. Many faculty and staff request the abili ...
  20. questionMyCSUEB Running Slow in Firefox 4
    Problem or Question: All of a sudden MyCSUEB is running very slow. Environment: Firefox 4 Solution or Answer: Use another browser like Internet Explorer or Firefox version 3 or earlier. Performance issues may also be experienced in PeopleSoft Student, PeopleSoft HR, and PeopleSoft Finance. ...
(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share