East Bay Solutions

Category » Student Informationrss button

(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next

There were 21 articles found in this category:

  1. questionRemoving a Student from the AlertMe System
    Problem or Question: How do I remove myself from the emergency notification system? Solution or Answer: Due to University policy, all current students, faculty, and staff members must be enrolled in the AlertMe emergency notification system. However, students, faculty or staff can opt out of tex ...
  2. questionActivate my NetID
    Problem or Question: I received an email and don't know how to Activate my NetID Environment: FIM IMS Solution or Answer: >>Make sure you have a personal, non-horizon, email setup in MyCSUEB Go to the NetID page to start the process 1. Visit http://www.csueastbay.edu/netid/ 2. Click "A ...
  3. questionTranscripts prior to 2005
    Problem or Question: How do I get a transcript from before 2005? Environment: MyCSUEB Solution or Answer: Transcripts from before MyCSUEB was activated (2005) have been archived, and must be obtained from our 3rd party Vendor: http://www.credentials-inc.com/ 1. Go to http://www.credentials-inc. ...
  4. questionDo Certificate Program graduates get to participate in Commencement Ceremonies
    Problem or Question: Do Certificate Program graduates get to participate in Commencement Ceremonies once program is complete? Environment: CSUEB Graduation Solution or Answer: The short answer is that your name will NOT appear in the commencement booklet since certificate programs are not actu ...
  5. questionHow to Update Personal E-mail for new NetID System
    Problem or Question: I still do not understand what I have to do or how to do the update for new NetID System. Environment: MyCSUEB, NetID Solution or Answer: 1. Log in to MyCSUEB - http://my.csueastbay.edu 2. Click "Student Center" 3. Under Personal Information, click the drop down box saying " ...
  6. questionCannot Activate NetID or Reset Password
    Problem or Question: Trying to change NetID password, but getting error: Access Denied . . . Error 3001 Environment: FIM IMS Solution or Answer: 1. Please select "Activate Your NetID" on the page http://www.csueastbay.edu/netid/ 2. For a step by step process, please see this article: http://s ...
  7. questionHow to make tutoring appointment with SCAA
    Problem or Question: How can I make a tutoring appointment? Environment: Web Solution or Answer: To make tutoring appointments, you may: 1) Stop by SCAA in person on the 2nd floor of the University Library 2) Call SCAA at (510) 885-3674 3) Use the TutorTrac online appointment program: http:/ ...
  8. questionStudent Jobs at Pioneer Jobs
    Problem or Question: How can I find a job here on campus? Environment: Student Solution or Answer: Current students can access the database at: https://www.myinterfase.com/csueastbay/Account/LogOn?ReturnUrl=%2fcsueastbay%2fstudent Contact AACE directly with questions: Phone: 510-885-3621 Em ...
  9. questionCannot log on to cBay
    Problem or Question Cannot log on to cBay, the online Career Development Tool. [https://eastbay-csm.symplicity.com/students/index.php] Environment Web Solution or Answer cBay has been replaced by Pioneer Jobs and can be reached from the Academic Advising and Career Education website. Stud ...
  10. questionReserve Text Book for Students
    Problem or Question: I am teaching a class and would like copies of the text reserved for my students. Environment: Student Information Solution or Answer: Please contact the Library to reserve books for your students. Cause: Submitted by Vivian Reed vivian.reed@csueastbay.edu
  11. questionUniversity Lost and Found
    Problem or Question: Where would I go if I lost my wallet in the RAW Center? Environment: Campus Solution or Answer: The University Police Department is designated as the official campus location for the receiving and storage of lost and found property. To inquire about any items that you may ha ...
  12. questionPrint Multi-Page Unofficial Transcript in Firefox
    Problem or Question: Only the first page of my unofficial transcripts in MyCSUEB prints. Environment: MYCSUEB FireFox Solution or Answer: Step 1. Bring your unofficial transcript into view in My.CSUEB. Step 2. Right click and "Select All" or if you do not want all pages to print, left-click a ...
  13. questionCannot log on to MyCSUEB to order transcripts
    Problem or Question Cannot log on to MyCSUEB to order transcripts. Environment Web Solution or Answer If you are a former student, your NetID will not get you into our systems any longer. However, here is a site that you can visit to order your transcripts. This system uses your social s ...
  14. questionFinancial Aid Direct Deposit
    Problem or Question: Do I need to re-enroll every quarter for direct deposit for financial Aid? Is it necessary to re-enroll for financial aid every quarter for direct deposit? Environment: Financial Aid Solution or Answer: The user needs to enroll only once for direct deposit. The user is not ...
  15. questionHow much does it cost for a high school student to take one class?
    Problem or Question: For a high school student, what is the cost of taking one class. Can't find on your website. Environment: Student Solution or Answer: If it’s approved by both the high school and our Registrar, the high student pays a nominal fee which may change from time to time. co ...
  16. questionWhen will we know if we if we have housing?
    Problem or Question: I was just wondering when the housing info is suppose to be sent out? When are we to know if we can get into housing? Environment: Student Housing Solution or Answer: For anyone who has submitted a complete application and the $40 application fee, we will send out an email w ...
  17. questionCSUEB Accreditation
    Problem or Question: Is the school regionally accredited? Environment: Accreditation Solution or Answer: Cal State East Bay is accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC) Accrediting Commission for Senior Colleges and Universities. Some programs have individual accredi ...
  18. questionCSUEB Campus Tours
    Problem or Question: Hi! I'm planning to visit East Bay and would love to go on a tour. Also I'm interested in looking at the art department and the womens studies department. Whom do I call to make an appointment to speak to the appropriate people? Environment: Student Information Solution or A ...
  19. questionIs there a credit card for Flex Spending?
    Problem or Question: Do we really have to pay first and then submit a form for reimbursement or is there a credit card that we can use for our Flex Spending balance? Environment: Flex Spending Solution or Answer: There is a Benny card from ASI Flex that can be used just for this. Use the link be ...
  20. questionWhat color is the cap and gown for graduation?
    Problem or Question: Our daughter is graduating and I'm just wondering what color your cap and gowns are? Environment: CSUEB Graduation Solution or Answer: Cap and gowns are Black. Tassel is red, white and black [Both Graduate and Undergrad programs]
(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share