East Bay Solutions

Category » Blackboardrss button

Blackboard LMS
(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next

There were 25 articles found in this category:

  1. questionCan't see course material on Blackboard
    Problem or Question: Cannot see course material on Blackboard Environment: Blackboard Solution or Answer: 1. Login to blackboard at https://bb.csueastbay.edu/ 2. Click on the "Courses" tab 3. Click on the course to see the course material 4. Click on the small arrow to the left (see screen sh ...
  2. questionEnabling Compatibility Mode in Internet Explorer
    Problem or Question: When viewing images in Singularity, it gives me a message: "This content cannot be viewed in a frame" Note: This may address hanging issues for MyCSUEB or BlackBoard as well Environment: Internet Explorer 10 or later Solution or Answer: Turn on Compatibility Mode in Inte ...
  3. questionFACULTY - When Blackboard courses are made available to faculty and students
    Problem or Question: When are Blackboard courses made available to faculty and students? Environment: Blackboard 9.x Solution or Answer: Blackboard courses are available to faculty the day after the first day of registration. In general, courses are made available to students three business day ...
  4. questionCannot access online course.
    Problem or Question: When I click on the Blackboard course I get an error. Error: "Resource Not Found" Environment: Blackboard Solution or Answer: Clear the browser cache. Internet Explorer Windows 1.Open Internet Explorer 2.Tools menu item 3.Internet Options 4.Click "Delete" under the ...
  5. questionHow to access previous quarter Blackboard courses that are unavailable
    Problem or Question: Students need access to materials in BB courses from previous quarters Environment: Blackboard 9.x Solution or Answer: Course availability is always under instructor control for 5 quarters. If they are not showing inside Blackboard on the "My BB Student" tab and in the "My ...
  6. questionFACULTY - Accessing previous quarter courses
    Problem or Question: How do I access previous quarter courses that I taught? Environment: Blackboard 9.x Solution or Answer: Inside Blackboard, you can access the previous 5 quater courses. On the "My BB Faculty & Staff" tab and inside the "My Courses" module, click on the "gear" icon in ...
  7. questionViewing All Courses in Blackboard
    Problem or Question: I can't see all the courses that I am registered in on BlackBoard. Environment: Blackboard Solution or Answer: Please view the courses tab article to view information regarding courses. If you have further questions or concerns, please contact the Online Campus. Contacting ...
  8. questionIs it possible to change the default calendar view in Blackboard to the month view?
    Problem or Question: The default view is the current day, is there a way to change the default to the month view? Environment: Blackboard Solution or Answer: Please view the calendar article for more information regarding the Calendar. If you have further questions or concerns, please contact t ...
  9. questionHow to Share a Portfolio on Blackboard
    Problem or Question: When I try to share a portfolio on Blackboard, it isn't received or shows up improperly to the recipient. what is the best way to share a portfolio? Environment: Student Blackboard Solution or Answer: Please view the portfolios article for more information regarding Portfoli ...
  10. questionBeing Notified by Email about New Items in Blackboard
    Problem or Question: How can I be notified about new items in BlackBoard? Environment: Blackboard Horizon Solution or Answer: Please view the notifications article for more information regarding notifications. If you have further questions or concerns, please contact the Online Campus. Contact ...
  11. questionHow to view a submitted assignment in Blackboard
    Problem or Question: How do I submit an assignment or view a submitted assignment in Blackboard? Environment: Blackboard Solution or Answer: Please view the submit assignments article for more information regarding submitted assignments. If you have further questions or concerns, please contact ...
  12. questionPreferred browser for Blackboard
    Problem or Question: Some features not working in some browsers Environment: All Platforms, Blackboard 9.x Solution or Answer: Please view the browser support article for information regarding Browser Support. In addition, you should check your Browser/Internet Capabilities by accessing the fo ...
  13. questionClass Roster in Blackboard
    Problem or Question: How do I see my class roster in Blackboard? Environment: Blackboard Solution or Answer: Please view the class roster article for information regarding a class roster. If you have further questions or concerns, please contact the Online Campus. Contacting the Online Campus Ph ...
  14. questionFACULTY - Granting TA Access in Blackboard
    Problem or Question: Instructor wants to assign TA access to Blackboard classes Environment: Blackboard 9.x Solution or Answer: Submit service desk ticket at http://servicedesk.csueastbay.edu. In the Request Section, select the following from the pull-down menus: Main Category: Academic Technol ...
  15. questionFACULTY - Requesting new course shell
    Problem or Question: How do I request new course shell in Blackboard? Environment: Blackboard 9.x Solution or Answer: Note: If this course is going to be created in PeopleSoft (PS) by your department staff, please do not ask for it to be manually created. The course and your assignment in it wi ...
  16. questionHow to give partial credit in Blackboard
    Problem or Question: Even though I marked "partial credit" for a quiz, Blackboard did not give at least one of my students partial credit. Environment: Blackboard Solution or Answer: Please view the How to Assign Partial Credit article for more information regarding partial credit (and negative ...
  17. questionFACULTY - Finding out about training and updates to Blackboard
    Problem or Question: Faculty that have not used some Blackboard features want to know about newly added and additional features Environment: Blackboard 9.x Solution or Answer: The Online Campus provides training and information for faculty regarding Blackboard features. Contacting the Online ...
  18. questionHow do I remove myself from the group list in Blackboard?
    Problem or Question: Trying to remove myself from the group list in Blackboard for my class. Environment: Blackboard Solution or Answer: Students may be removed from a course group by the Instructor or by contacting the Online Campus via e-mail at bbhelp@csueastbay.edu or via phone at 510-885-27 ...
  19. questionFACULTY - Embedding Video from Google Drive into Blackboard Course
    Problem or Question: I cannot upload videos I have created for my class to Blackboard because of space and file size limitations for uploads. Environment: Blackboard Google Drive Solution or Answer: You can upload the file into Google Drive and then embed the video into Blackboard. 1. Open Wo ...
  20. questionLocked out of Blackboard
    Problem or Question: Why am I locked out of Blackboard? Environment: Blackboard Solution or Answer: This may be a NetID issue as BlackBoard does not lock out accounts. Try reseting your NetID password or clearing your browser's cache and try again. Resetting your NetID: http://solutions.csueast ...
(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share