East Bay Solutions

Category » PeopleSoftrss button

(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next

There were 35 articles found in this category:

  1. questionInvalid User ID Error after Clearing Cache
    Problem or Question: I have cleared my cache yet I still receive an “Invalid User ID Error" when logging into MyCSUEB or PeopleSoft. Environment: Browsers, MyCSUEB, PeopleSoft. Solution or Answer: If you have cleared your cache and still receive an error, you can use Private Browsing which ...
  2. questionProblem Viewing MYCSUEB Links in Internet Explorer 10
    Problem or Question: Performance issues with PeopleSoft/MyCSUEB and IE 10. Links within MyCSUEB spin with no results; nothing happens and can't view what's in the link. Environment: Internet Explorer 10 Solution or Answer: Sometimes a website you're visiting doesn't look like you expect it to. I ...
  3. questionEnabling Compatibility Mode in Internet Explorer
    Problem or Question: Sometimes when working on campus systems such as Blackboard, MyCSUEB or PeopleSoft, the progress wheel keeps spinning and I never get to the page. Environment: Internet Explorer 10 or later Solution or Answer: Turn on Compatibility Mode in Internet Explorer following th ...
  4. questionMyCSUEB login error
    Problem or Question: There is an error when I try to enter MYCSUEB! Error: An error has occurred. You may attempt to sign in again. If your attempt fails, please contact your System Administrator. Environment: Internet Explorer Solution or Answer: 1) Close Internet Explorer [all tabs must be clo ...
  5. questionI prefer to use another name for e-email and for other areas where my name is displayed.
    Problem or Question I prefer to use another name for e-email and for other areas where my name is displayed. Environment Goggle Apps NetID PeopleSoft Solution or Answer Staff and Faculty can use a name other than their legal name by completing a Preferred Name Request Form and turning it in ...
  6. questionOnline Directory Changes
    Problem or Question: How do I update or change my information that is in the online campus directory? Environment: Online Campus Directory, MyCSUEB Solution or Answer: Changes or updates to the information listed in the online directory is dependent on the type of data that needs to be changed. ...
  7. questionUnable to View Reports in CFS Data Warehouse
    Problem or Question: I can't run and access the reports in the CFS Data Warehouse dashboard. I can log in but the links aren't active. Environment: PeopleSoft, Internet Explorer 9 and 10, Windows 7 Solution or Answer: This is a two part solution. A. You will be checking your browser cache ...
  8. questionFoundation Staff Name Change
    Problem or Question: I am a Foundation employee and had my legal name change. Solution or Answer: Please contact Foundation HR at (510) 885-3501 to complete the proper forms and submit the necessary documents to have your legal name changed within the system. Note: This applies to Foundation sta ...
  9. questionInternet Explorer Compatibility View Message in Gmail
    Problem or Question: I just received this message after signing into my email: " It looks like you have enabled Internet Explorer Compatibility View. CSU East Bay Mail works best if you turn this off." Do I turn this off or can I just Dismiss this message? Environment: Web, Internet Explorer, Go ...
  10. questionLocate Your PeopleSoft Employee ID Number and Record Number
    Problem or Question: I need to complete my Absence and Additional Time Worked timesheet and it requires my PeopleSoft Employee ID and Rec #. Can you tell me where I can find these numbers? Environment: My CSUEB, PeopleSoft Solution or Answer: Step 1: In My CSUEB, go to the Employee Tab. Step ...
  11. questionGetting into PeopleSoft to Reconcile PCCP Transactions
    Problem or Question: Where can I find the link to sign into PeopleSoft so that I can reconcile my credit card transactions? Environment: Web Solution or Answer: 1. Go to the CSU East Bay Staff page: http://www20.csueastbay.edu/staff/ 2. In the right navigation pane, click CFS Finance. 3. On th ...
  12. questionPeoplesoft Shortcut Folder on My Desktop is No Longer Working
    Problem or Question: The PeopleSoft shortcuts icon on my desktop are no longer working. I get this error message saying, "The drive or network connection that the shortcut 'Peoplesoft Shortcuts.lnk' refers to is unavailable..." Environment: Peoplesoft Solution or Answer: Here is a picture of the ...
  13. questionCannot log on to MyCSUEB to order transcripts
    Problem or Question Cannot log on to MyCSUEB to order transcripts. Environment Web Solution or Answer If you are a former student, your NetID will not get you into our systems any longer. However, here is a site that you can visit to order your transcripts. This system uses your social s ...
  14. questionViewing Seniority Point System Report
    Problem or Question I can't open a Seniority Point System Report Environment PeopleSoft Solution or Answer To change the defaults on how these items are opened in Internet Explorer: 1. Tools -> Internet Options 2. Click the General tab and under Browsing History. 3. Click Delete to clea ...
  15. questionHow do I reconcile my CSUEB credit card statement?
    Problem or Question: How do I reconcile my CSUEB credit card statement? Environment: PeopleSoft Solution or Answer: Solution: Reconciling procurement card transactions requires that you log into US Bank and PeopleSoft CFS Finance. 1. US Bank – Print bank statement. 2. PeopleSoft CFS Fina ...
  16. questionPrinting from PeopleSoft using Firefox v11
    Problem or Question: After upgrading to Firefox version 11, I can no longer print from PeopleSoft Environment: Firefox version 11 Solution or Answer: Upgrade your web browser to Firefox version 12 1. Log out of all Firefox browser applications 2. Close all Firefox tabs and windows 3. Select H ...
  17. questionRemoving Adminstrative PeopleSoft Access
    Problem or Question: How can I remove someone’s access to PeopleSoft? Environment: PeopleSoft HRSA PeopleSoft Finance Solution or Answer: Finance, Human Resources and Student Administration access must be manually removed from PeopleSoft. When an employee changes positions or separates fr ...
  18. questionMyCSUEB / PeopleSoft Access as a Staff Member
    Problem or Question: I am a staff member and cannot log into MyCSUEB or PeopleSoft. Environment: PeopleSoft HRSA PeopleSoft Finance Solution or Answer: Employee Self Service Access to MyCSUEB is automatically granted once Human Resources completes the data entry for your hired position. Data ...
  19. questionMyCSUEB / PeopleSoft Access for Faculty Members
    Problem or Question: I am an instructor and cannot log into MyCSUEB or PeopleSoft. Environment: PeopleSoft HRSA PeopleSoft Finance Solution or Answer: Employee Self Service Access to MyCSUEB is automatically granted once Human Resources completes the data entry for your hired position. Data e ...
  20. question MyCSUEB Access for Students
    Problem or Question: I cannot log into MyCSUEB Environment: PeopleSoft HRSA Solution or Answer: Once you have been accepted to California State University East Bay, you will automatically receive student access to MyCSUEB. Please allow 24 hours for the student access assignment. If you still ca ...
(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share