East Bay Solutions

Category » Microsoft Office rss button

(Page 1 of 5)      Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Next

There were 86 articles found in this category:

  1. questionAdding and RSS feed to your Outlook client
    Problem or Question: How do I add an RSS feed to my Outlook client? Environment: Windows 7, Microsoft Outlook 2010 Solution or Answer: In Microsoft Outlook 1) Click on the File tab 2) Click on Account Settings 3) Click on the "RSS Feeds” tab 4) Click the “New” button 5) E ...
  2. questionCorrupt "Normal.dotm" file
    Problem or Question: When opening a word doc, getting error. 'The open xml file normal.dotm cannot be opened because there are problems with the contents or the file name might contain invalid characters’ Environment: Microsoft Office 2011 for Mac Solution or Answer: Delete the normal.dotm ...
  3. questionInvalid file name error in Office 2011
    Problem or Question: When opening a word doc, getting error: This is not a valid file name. Try one or more of the following: *Check the path to make sure it was typed correctly. *Select a file from the list of files and folders Environment: Microsoft Office 2011 for Mac Solution or Answer: Chec ...
  4. questionArticulate 13 will not run
    Problem or Question: Trying to use Articulate Publisher and it gives me an error: "Flash Player 10 or higher for Internet Explorer is required to run Articulate. Would you like to go to a web page to download it now?" Environment: Internet Explorer Solution or Answer: Articulate 2013 does not se ...
  5. questionReset Office 365 password
    Problem or Question: Unable to log in to Office 365, or forgot Office 365 password Environment: Office 365 Solution or Answer: Individuals users may request an password reset by sending an email to office-support@onthehub.com. 1. Send an email requesting a password reset to: office-support@on ...
  6. questionLinks in Outlook are not working
    Problem or Question: Links in Outlook are not working Environment: Microsoft Outlook Solution or Answer: Download and run the FixIt from Microsoft from the link below. http://go.microsoft.com/?linkid=9726441
  7. questionCannot Open/Save/Save As in Word 2010
    Problem or Question: Cannot save a document. Save As doesn't work either. No error message. Environment: Microsoft Word 2010 Solution or Answer: 1) Click Start->Run (Windows key + R key) and type regedit->click ok. 2) Locate the key HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Office/Office 14.0 ...
  8. questionCannot Open/Save/Save As in Word 2010
    Problem or Question: When I click "Save As" in Word, nothing happens. Environment: Microsoft Word 2010 Solution or Answer: 1) Click Start => Run (Windows key + R key) 2) Type "regedit" 3) Click "OK" 4) Go to HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Office/Office 14.0 5) Delete the entire key ...
  9. questionMigrate auto complete email addresses to new computer system
    Problem or Question: After migrating from an old Windows 7 to a new Windows 7 machine, I lost my auto-complete for sending emails in Outlook Environment: Microsoft Officer 2010 Solution or Answer: Need to copy old .srs file to new computer 1) Navigate to "C:\Users\Username\AppData\Roaming\Micro ...
  10. questionPowerpoint Speaker Notes
    Problem or Question: How can I see my Powerpoint presenter notes on the teacher's computer but the students in the class see only the slides on the projector? Environment: Smart Classroom Solution or Answer: 1. Make sure the computer and projector are turned on and the computer is being projec ...
  11. questionSetting up a personal [non-University] email account in Outlook
    Problem or Question: How do I add my personal Gmail account in Outlook? Environment: Microsoft Outlook Solution or Answer: Need to add your personal account as an IMAP account. Step 1. Enable IMAP in Gmail Configure Outlook 2. Start => Control Panel 3. Open "Mail" 4. Click on Accounts ...
  12. questionUnable to send and receive email
    Problem or Question: Unable to send and receive email after NetID change Environment: Microsoft Outlook 2010 Solution or Answer: This typically happen after the user changed their NetID password. 1. Open Outlook 2010 2. Click on the Send/Receive tab 3. Un-highlight "Work Offline" 4. A "Pass ...
  13. questionCannot install MS Office 64 Bit Programs
    Problem or Question: When attempting to install MS Office 64 bit programs such as MS Project or MS Vision, get Error "You cannot install the 64-bit version of the Office 2010 because you have 32-bit Office product installed. These 32-bit products are not supported with 64 bit installations: Comp ...
  14. questionCannot locate specific label template
    Problem or Question: I looked through the list of labels in Microsoft Word, but I cannot find the one I want - how do I get them? Environment: Microsoft Word Solution or Answer: In Word 2007 and 2010, 1. Click the "Mailings Tab" 2. CLick the "Labels" button. 2. Click "Options" near the bottom ...
  15. questionShortcut to Excel Spreadsheet Does Not Work
    Problem or Question: My shortcut to my Excel document comes back with an error, "There was a problem sending the command to the program." I can open the file using File - Open. Environment: Excel 2010 Solution or Answer: Step 1. In Excel, click the File tab, and then click Options Step 2. ...
  16. questionRaisers Edge
    Problem or Question: Trying to create an action in Raisers Edge 7, receiving error: "Runtime error 91: object variable or With block variable not set" Environment: Riasers Edge Solution or Answer: Uninstall Office 2010 64Bit and install Office 2010 32Bit Cause: The 64Bit version of office create ...
  17. questionOutlook 2010 Offline
    Problem or Question: Outlook 2010 is working offline, I am not able to receive any emails, My outlook show's its working offline, How do I bring my outlook online Environment: Outlook 2010 Solution or Answer: Please follow the following steps if your work offline option has been selected in Outl ...
  18. questionChange NetID password in Outlook
    Problem or Question: How do I change my NetID password in Outlook? Environment: MS Outlook Solution or Answer: Step 1. In Outlook 2010, click on the File tab. Step 2. In the Info tab, select Account Settings. Step 3. Click on the Data Files tab and select the Outlook profile in which you woul ...
  19. questionPrint Column Headings on All Excel Worksheet Pages
    Problem or Question: How do I print titles, my column headers, on all pages? Environment: Office - Excel Solution or Answer: 1. On the Page Layout tab, click Print Titles 2. On the Page Setup window, click the Sheet tab. 3. In the Print titles area, at the end of "Rows to repeat at top:" ...
  20. questionI can't find the word count in Microsoft Office
    Problem or Question I can't find the word count in Microsoft Office. Environment Microsoft Word 2007 Microsoft Word 2010 Solution or Answer Option 1: 1. Click the Review tab. 2. Click Word Count in the proofing section. 3. A box appears with the statistics of your document, including the ...
(Page 1 of 5)      Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share