East Bay Solutions

Category » Computer Devices rss button

Printer, Monitor, Keyboard, Mouse, Scanner, Disk, etc.
(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next

There were 28 articles found in this category:

  1. questionBrowser Window is Fuzzy and Blurry when Scrolling or New Tab Is Open
    Problem or Question: When I am in Firefox browser the entire page goes fuzzy then clears up when I scroll down or open a new tab but this happens only on one of my monitors, not both. Environment: Internet Browser Computer Devices Solution or Answer: 1. Click on the Firefox drop down. 2. Choo ...
  2. questionMemory Types for Optiplex Computers
    Problem or Question: What type of RAM does my computer use? Environment: Dell Optiplex Solution or Answer: Different models user different RAM. Please see the list below for your specific model. Optipilex GX620 : DDR2 PC5300 - 667Mhz Optiplex 745 : DDR2 PC5300 - 667Mhz or DDR2 PC6400 - 800 ...
  3. questionComputer moves and/or removal
    Problem or Question: Where do I go to get computers moved? Environment: Campus Solution or Answer: 1) When in doubt, Service Desk is the first place to go. 2) For computer moves of 5 or more, facilities needs to be involved with the move. ITS will disconnect and reconnect at this point. 3) For ...
  4. questionLocating MAC Address in Windows 7
    Problem or Question: How can I find the MAC address of my Windows 7 computer? Environment: Windows 7 Solution or Answer: Step 1. Click the Start. Step 2. Go to All Programs -> Accessories -> Command Prompt Step 3. In the Administrator: Command Prompt black window type: getmac /v (there ...
  5. questionDisposal of Documents Containing Confidential or Sensitive Data
    Problem or Question: How do I get rid of documents that contains confidential information? Solution or Answer: Some departments have designated bins, usually gray in color and marked, "Shred-It Confidential Materials Only". If you do not have one of these bins available, follow the instructions ...
  6. questionPlugable UD-160-A USB 2.0 Universal Docking Station Issue
    Problem or Question: My Plugable UD-160-A Docking Station is causing my monitors to flash and disconnect. Solution or Answer: The Plugable UD-160-A USB 2.0 Universal Docking Station is a stand alone docking station for laptops. It is the alternative to the larger docking stations. If you have ...
  7. questionPrinter and Copier Security Risk
    Problem or Question: When I use the department copiers are the images stored somewhere posing a security risk? Environment: Printers Copy Machines Solution or Answer: All of our Sharp MFP machines on campus are very secure. This is a printer as well as a copier. It entails a security kit, whic ...
  8. questionHow do I connect a microphone to my Apple laptop?
    Problem or Question: I want to connect a microphone to my Apple laptop. Environment: Mac Solution or Answer: The only solution is to use a USB microphone or an audio interface with either the USB, Firewire or Thunderbolt connection. Note: First and second generation Apple MacBook Pros have a com ...
  9. questionHow can I hook up my laptop's HDMI output to the Smart Classroom console?
    Problem or Question: User would like to connect to smart classroom console using HDMI port on laptop. Environment: Smart Classroom Solution or Answer: The HDMI interface will not work with our Smart Classroom setup. The only computer input our Smart Classroom console accepts is a VGA connection ...
  10. questionWhat do the computer audio port colors indicate?
    Problem or Question: Having trouble setting up speakers and microphone. Environment: PC Solution or Answer: Green: Headphone or Speaker output Pink: Microphone Blue: Line-in Submitted by Tong Yan tong.yan@csueastbay.edu
  11. questionMonitor is blank
    Problem or Question: I can't see my desktop on my computer monitor and the monitor light is yellow Environment: Desktop Solution or Answer: Your monitor is functional, but there may be a connection issue that is preventing computer data from reaching your monitor. Here are a few things to check: ...
  12. questionSharp Printer - Copier Needs Service
    Problem or Question: Our Sharp printer - copier that is not owned by our department needs to be serviced, who do I call? Environment: Sharp Copier Solution or Answer: This article applies to Campus distributed printers, copiers, faxes, and scanners that are not department owned equipment. You ...
  13. questionMonitor Display Not Taking Up Full Screen.
    Problem or Question: When I connect my laptop to an external display monitor which is set to duplicate my laptop display, the display on the external monitor does not take up the full screen. I don't want to use both monitors, just my external monitor. Environment: Windows 7 Solution or Answer: ...
  14. questionOne of my monitors keeps going blank
    Problem or Question One of my monitors keeps going blank. Environment Microsoft Windows XP Solution or Answer Change the virtual memory settings: 1. Click Start, and then click Control Panel. 2. If you are in Category View, click Switch to Classic View. 3. Click System. 4. On the Adva ...
  15. questionCopier Needs Toner
    Problem or Question: We have a copier that is not owned by our department and it needs more toner, who do I call? Environment: Sharp Copier Solution or Answer: Refer to the note attached to the office equipment, which indicates the number to contact when in need of toner or paper: (510) 885-371 ...
  16. questionReplacement Batteries for Laptops and other Devices
    Problem or Question: How do I order a new battery for my laptop? Environment: Batteries Solution or Answer: Departments are responsible for the cost and ordering of replacement batteries for laptops, cordless mouse and keyboard devices and all other IT related hardware. Please contact your Depar ...
  17. questionAutomatically turning computer back on after power outage
    Problem or Question: How can I set my computer to turn back on after a power outage so that I can access it remotely? Environment: Dell Computer Solution or Answer: 1. Turn off the computer. 2. Turn the computer on and press F2 to enter Bios Setup 3. Under the Power Management category, selec ...
  18. questionWhat kinds of desktops and laptops are supported?
    Problem or Question: What kinds of desktops and laptops are fully supported, what is the standard desktop/laptop on campus? Environment: Computer Hardware Solution or Answer: User Support Services supports Dell and Apple desktops and laptops. Please follow the proper purchasing procedures to ma ...
  19. questionCannot print, getting an error on the printer
    Problem or Question: Printer error. Error: "PAGE TOO COMPLEX TO PRINT" Environment: Hewlett Packard Laser Jet Printer 2840 Solution or Answer: Turn of the High Seed USB Option 1. Reboot the printer 2. Press the menu button 3. Press 2 on Fax dial pad 4. Press the right button next to the enter ...
  20. questionFaculty Instructional Video Equipment Checkout
    Problem or Question: How do faculty make requests if they need video equipment for instructional purposes? Environment: Equipment Solution or Answer: Please submit a request with the Service Desk https://servicedesk.csueastbay.edu/ Service Desk will then, regardless of the campus location (Haywa ...
(Page 1 of 2)      Prev | 1 | 2 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share