East Bay Solutions

Category » Webrss button

Internet-Based Applications, Internet-Browsers
(Page 1 of 7)      Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Next

There were 123 articles found in this category:

  1. questionSearch rules for Knowledge Base
    Problem or Question: How do I search in the Knowledge Base [KB]? Environment: CSUEB Knowledge Base Solution or Answer: The best way to search for articles is to use keywords rather than full sentences. Some basic suggestions: 1) Stay away from common words (is, the, a, to) and use more unique ...
  2. questionStaff/Faculty NetID Expired
    Problem or Question: My NetID has expired. How do I activate it again? Environment: Web Solution or Answer: To extend the expiration date for a staff or faculty member's NetID affiliation, they must contact their department administrator. Cause: Each NetID is given an expiration date. Unless t ...
  3. questionConnecting to the CSUEB Wireless Network
    Problem or Question: I see two different wireless networks on campus, CSUEB and CSUEB-Guest. To which should I connect? Environment: Wireless Solution or Answer: Currently affiliated students (currently or recently enrolled in classes) and University faculty, and staff with a CSU East Bay "Neti ...
  4. questionTrouble Connecting to CSUEB Network with Mobile Device
    Problem or Question: I am still having trouble connecting to the CSUEB Secure connection with my mobile device where can I receive assistance? Environment: Wireless, Mobile Device Solution or Answer: Please visit to the Learning Commons located on the 1st floor the Univeristy Library. They have ...
  5. questionTrouble Staying Connected to Wireless Network
    Problem or Question: Sometimes I cannot connect to the internet. My device is connecting to CSUEB-Guest, but CSUEB is configured. What is going on? Environment: Wireless Solution or Answer: For unknown reasons, some devices get stuck on the CSUEB-Guest network, even though they have CSUEB secure ...
  6. questionTrust Certificate Error
    Problem or Question: During the CSUEB network step-up process I am asked to accept or trust a certificate or there is an odd ..."The Credentials of the server could not be validated..." error message. What do I do? Environment: Wireless Solution or Answer: This a normal process in creating a sec ...
  7. questionUsername/Password Error When Connecting to the CSUEB Network
    Problem or Question: I set up my CSUEB secure network profile and it says I cannot connect or there is a username/password problem. What might be wrong? Environment: Wireless Solution or Answer: 1 - Your Netid Password may need to be reset. Connecting to the CSUEB-Guest network and opening a web ...
  8. questionAutomatic Wireless Connection Though QuickConnect
    Problem or Question: How does the automatic wireless configuration process through QuickConnect by Aruba work? Environment: Wireless Solution or Answer: The automatic setup feature for the CSUEB Secure Wireless Network uses a tool called QuickConnect by Aruba to automatically configure your netw ...
  9. questionMac Wireless Connection
    Problem or Question: How do I connect a Mac computer to Campus Wireless securely? Environment: Wireless, Mac, Internet Solution or Answer: 1. Click Wi-Fi icon above the desktop and choose CSUEB. A login screen appears. 2. Enter your NetID and Password and click Join. 3. Accept the Se ...
  10. questionWindows 7 Wireless Connection
    Problem or Question: I have a Windows computer but I do not know how to connect to the internet. Environment: Wireless, Windows, Internet Solution or Answer: 1. Click the wireless icon in the system tray. 2. Click CSUEB. 3. Enter your NetId and password. 4. Click Connect. The details ...
  11. questionAndroid Wireless Connection
    Problem or Question: I have an Android phone and I will like to connect to the CSUEB network. Environment: Wireless, Android, Internet Solution or Answer: 1. Select Settings. 2. Select Wi – Fi. 3. Under Wireless and network, select CSUEB. 4. Make sure EAP method is set to PEAP ...
  12. questionInstall Latest Java Version
    Problem or Question: How can I get the latest Java? Environment: Windows Max OS Solution or Answer: 1. Go to: http://java.com/en/download/index.jsp 2. The site will automatically detect your operating system and Java version. 3. Follow the instructions to download the latest version. Please no ...
  13. questionUnable to log into CSU Mentor
    Problem or Question: Why am I unable to log into CSU Mentor? Environment: CSU Mentor Solution or Answer: The CSU Mentor website has an extensive Q & A page for various technical questions and solutions. https://secure.csumentor.edu/Support/tech_support.asp For further assistance user's can ...
  14. questionHow to Text Message to a Mobile Device from an Email Account
    Problem or Question: How do I send an email to a mobile phone number from my Gmail? Environment: Gmail Solution or Answer: You can send email to a phone using virtually any email client or host. 1) If you do not know what carrier the number is you may be able to find it by going to one of these ...
  15. questionCannot view documents in Singulairty
    Problem or Question: While viewing or printing a Singularity I receive an Oracle update or JAVA security message. Environment: Windows 7 Solution or Answer: 1. Download and install the latest JAVA version (7.55) at: http://java.com/en/ ***DO NOT INSTALL "McAfee Security Scan Plus" - uncheck t ...
  16. questionOpen Link in Same Tab in Firefox
    Problem or Question: I use Firefox and every time I get into Google Drive and work with documents I end up with so many tabs open. How can I avoid this? Environment: Firefox GoogleApps Solution or Answer: 1. In the web address bar of Firefox, enter "about:config" into the adressbar of the brow ...
  17. questionUnable to Install MasteryNet Course Player on Internet Explorer
    Problem or Question: Cannot view courses on MasterNet Error: "InstallTrigger is undefined" Environment: Internet Explorer Solution or Answer: You will need to add mnlms.net to the compatibility view sites in Internet Explorer 1) Click on "Tools" in the upper left side Note: If you don't see ...
  18. questionRemote Support Assistance Instructions Using Firefox
    Problem or Question: How can I get remote assistance with using Firefox? Environment: Remote Support - Bomgar Solution or Answer: Remote assistance will be offered to you by a IT support agent. 1. Navigate to the Service Desk Home Page: www.csueastbay.edu/servicedesk . 2. In the middle of th ...
  19. questionRemote Support Assistance Instructions Using Internet Explorer
    Problem or Question: How can I get remote assistance using Internet Explorer? Environment: Remote Support - Bomgar Solution or Answer: Remote assistance will be offered to you by a IT support agent. 1. Navigate to the Service Desk Home Page: www.csueastbay.edu/servicedesk . 2. In the middle ...
  20. questionRemote Support Assistance Instructions Using Safari on Macs
    Problem or Question: How can I get remote assistance with using Safari on a Mac? Environment: Remote Support - Bomgar Solution or Answer: Remote assistance will be offered to you by a IT support agent. 1. Navigate to the Service Desk Home Page: www.csueastbay.edu/servicedesk . 2. In the midd ...
(Page 1 of 7)      Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share