East Bay Solutions

Category » Softwarerss button

Adobe, Virus Protection, Office, etc.
(Page 1 of 3)      Prev | 1 | 2 | 3 | Next

There were 50 articles found in this category:

  1. questionCannot view documents in Singulairty
    Problem or Question: While viewing or printing a Singularity I receive an Oracle update or JAVA security message. Environment: Windows 7 Solution or Answer: 1. Download and install the latest JAVA version (7.51) at: http://java.com/en/ ***DO NOT INSTALL "McAfee Security Scan Plus" - uncheck t ...
  2. questionError 1327. Invalid Drive: [drive letter]
    Problem or Question: Trying to install Adobe product but get " Error 1327. Invalid Drive: [drive letter]" Environment: Win 7 Solution or Answer: Temporarily remap the invalid drive. Determine the letter of the invalid drive that is causing the installation failure. Choose Start > All Programs ...
  3. questionCannot locate specific label template
    Problem or Question: I looked through the list of labels in Microsoft Word, but I cannot find the one I want - how do I get them? Environment: Microsoft Word Solution or Answer: In Word 2007 and 2010, 1. Click the "Mailings Tab" 2. CLick the "Labels" button. 2. Click "Options" near the bottom ...
  4. questionCopy and Paste Data into Blackboard
    Problem or Question: When I copy and paste data into Blackboard my data may not display at all or displays improperly. Environment: Blackboard Solution or Answer: Using a text editor such as Notepad (PC) or TextEdit (Mac) will minimize this issue. PC User Step 1. Open Microsoft Windows Not ...
  5. questionEmail Notifications for calendar appointments not being received
    Problem or Question I don't get reminders for calendar appointments in my email. Environment Microsoft Outlook Solution or Answer To set up reminders in Google Calendar: Sign in to Cal State East Bay email (http://mail.csueastbay.edu). Click Calendar in the upper left corner of the page. In the ...
  6. questionChanging default font color for emails
    Problem or Question: My email font is blue, need it to be black Environment: Outlook 2007 Solution or Answer: 1) Open Outlook 2) Go to Tools => Options 3) Click the "Mail Format" tab 4) Click the "Stationery and Fonts" button in the middle of the displayed box 5) Click the "Personal Stat ...
  7. questionDouble-clicking an .xls or .xlsx file opens Microsoft Excel 2007, but nothing is displayed.
    Problem or Question Microsoft Excel 2007 does not open. This also applies to Microsoft Word 2007. Clicking an .xls or .xlsx file opens Excel (or clicking a .doc or .docx file opens Word). But the spreadsheet or document does not display any context. The document might appear if you click some ...
  8. questionCannot Save in Excel 2007
    Problem or Question When trying to save an Excel 2003 template or spreadsheet, Excel 2007 does not allow user to save it. Error message: The file could not be accessed. Try one of the following: *Make sure the specified folder exists *Make sure the folder that contains the file is not read ...
  9. questionRemoving Forms Protection from Microsoft Office 2007
    Problem or Question: How can one unprotect a form in Word 2007? Environment: Microsoft Office 2007 Solution or Answer: Click on the Microsoft Office button on the top left-hand corner, and select Word Options. Then, check the box "Show Developer tab in the Ribbon", and click Okay. Click the M ...
  10. questionI have weird symbols and dots in my word document
    Problem or Question I have dots and paragraph symbols all over my document and I don't know how to get rid of them. Environment Microsoft Office 2007 Microsoft Office 2010 Solution or Answer Click the Show/Hide formatting marks button located in the Home toolbar. Additional information can ...
  11. questionUsing the CSUEB Global Address Book in Outlook
    Problem or Question: I want to access the CSUEB Global Email Address Book. Environment: Microsoft Outlook Solution or Answer: 1) Open a new email 2) Click the “To…” button right next to the “Send” button. 3) Select the “Address Book” dropdown menu an ...
  12. questionHow to change or create a signature in Outlook 2003
    Problem or Question: How do I change my signature in Outlook 2003? Environment: Outlook 2003 Solution or Answer: 1. In Microsoft Outlook 2. Click "Tools" 3. Click Options 4. Click the Mail Format tab. 6. Click the "Signatures" button 7. Click New to create one [To edit a existing signature s ...
  13. questionMerging slides from one PowerPoint presentation into another?
    Problem or Question How do I merge slides from one PowerPoint presentation to another? Environment PowerPoint 2007 Solution or Answer http://www.ehow.com/how_5804115_merge-2007-powerpoint.html
  14. questionDisabling document properties printing after a print job
    Problem or Question: A document properties page prints out each time a document is printed. Environment: Microsoft Word Solution or Answer: In Word 2003: 1. Click "Tools" -> "Options" -> "Print" tab. 2. Uncheck box for "Document properties". In Word 2007: 1. Click the "Office button ...
  15. questionSignature disappeared in Outlook 2010
    Problem or Question: When replying/forwarding, there is no signature attached Environment: Outlook 2010 Solution or Answer: 1. Open Outlook 2010 2. Click File=> options => Mail => signature => replies/forward 3. Click on the little triangle on the drop down menu 4. Select your sign ...
  16. questionEquation Numbers
    Problem or Question: How do I insert equation numbers in Word 2010? Environment: Microsoft Word 2010 Solution or Answer: 1: Insert a 3x1 table. Your equation numbers can go in the leftmost or rightmost column, and your equation should be placed in the middle column. 2: Next, you'll want to ma ...
  17. questionResolve "Initializing Root Folders to Display" Error message
    Problem or Question: Every time I try to open an excel file, I get a message that the system is "initializing the root folders to display." Environment: Microsoft Office Solution or Answer: Disconnect from drives that are no longer mapped or connected. 1. Start => "My Computer" or "Compute ...
  18. questionLocate Outlook PST File
    Problem or Question: Trying to run Scanpst but cannot find my .pst files. Environment: Microsoft Outlook 2010 Solution or Answer: 1. Launch Microsoft Outlook 2010. 2. Click the "File" tab at the top-left corner of the window. 3. Click "Account Settings" in the center of the window to expand a ...
  19. questionDuplicate emails in Sent Items in Outlook
    Problem or Question: When I send an email from my account, two copies of those emails appear in the Sent Items folder - how do I keep this from happening? Environment: Outlook 2010 Solution or Answer: In Outlook: 1. Click File, select Info 2. Click the Account Settings button 3. Choose the E ...
  20. questionChanging Default Save Location in Microsoft Word
    Problem or Question: How can I change the default save location for my documents in Word? Environment: Microsoft Word 2007 Solution or Answer: 1. Click the Office button in the upper left 2. Select "Word Options" at the bottom 3. Select the Save tab in the left pane 4. Click Browse to the rig ...
(Page 1 of 3)      Prev | 1 | 2 | 3 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share