East Bay Solutions

Category » Training rss button

(Page 1 of 3)      Prev | 1 | 2 | 3 | Next

There were 43 articles found in this category:

  1. questionNew Employee Training
    Problem or Question: What kind of training is available to new employees? Solution or Answer: New Employee Orientation Program can be found at: http://www20.csueastbay.edu/af/departments/hr/orientation.html Online Safety Training Orientation for Health and Safety: http://www20.csueastbay. ...
  2. questionHow do I complete a travel expense claim?
    Problem or Question: Where do I put all my expenses on the travel form? How do I fill it out? Environment: Travel Expenses Claim and Summary Form Solution or Answer: Step 1. click on this link to open step-by step directions: http://www20.csueastbay.edu/af/departments/finance/procurement/accoun ...
  3. questionUnable to Install MasteryNet Course Player on Internet Explorer
    Problem or Question: Cannot view courses on MasterNet Error: "InstallTrigger is undefined" Environment: Internet Explorer Solution or Answer: You will need to add mnlms.net to the compatibility view sites in Internet Explorer 1) Click on "Tools" in the upper left side Note: If you don't see ...
  4. questionSigning Up for Training Classes
    Problem or Question: How do I sign up for a training class? Environment: Web Solution or Answer: These instructions pertain to some of the training classes offered on campus. You may view some other training opportunites at: http://www20.csueastbay.edu/af/departments/leep/ 1. Go to the Trainin ...
  5. questionConvert a Word Document to HTML
    Problem or Question: How do i convert a word document to HTML to be viewable in Google Chrome browser Environment: Microsoft Office 2010 Solution or Answer: 1. Open the Microsoft Word document you wish to convert 2. Click on View and select Web Layout 3. Click on File and Click on Save As ...
  6. questionComputer moves and/or removal
    Problem or Question: Where do I go to get computers moved? Environment: Campus Solution or Answer: 1) When in doubt, Service Desk is the first place to go. 2) For computer moves of 5 or more, facilities needs to be involved with the move. ITS will disconnect and reconnect at this point. 3) For ...
  7. questionCustodial or Maintenance Assistance
    Problem or Question: How do I get maintenance help for my office? Environment: Office Space Solution or Answer: Contact Facilities Management at (510) 885-4444 or submit a maintenance request through the TMA iServiceDesk at http://iservicedesk.csueastbay.edu:81/ Note: This site cannot be acces ...
  8. questionStill cannot use after MasteryNet Player Install
    Problem or Question: Trying to use MasteryNet Training. Receiving Error: "Unable to load ltkrn13n.dll err:126" or "MasteryNet Course Player for Mozilla has crashed" Solution or Answer: Please use Internet Explorer. Cause: Due to the interactive features and formatting, the course is not compati ...
  9. questionOnline Safety Orientation Required For All CSUEB Employees
    Problem or Question: Where can I find the online safety orientation training module? Solution or Answer: In an effort to comply with the Injury and Illness Prevention Program training requirement, all employees are required to complete an online Safety Orientation training module. Failure to com ...
  10. questionReserve Text Book for Students
    Problem or Question: I am teaching a class and would like copies of the text reserved for my students. Environment: Student Information Solution or Answer: Please contact the Library to reserve books for your students. Cause: Submitted by Vivian Reed vivian.reed@csueastbay.edu
  11. questionTrainer - Adding an Attendee to a Close Class Session in ITS Training Database
    Problem or Question: How do I add a trainee to a class session that is already completed? Environment: Training Solution or Answer: Step 1: Enroll a Trainee Step 2: Locate the Class, if you are unable to locate the class, go back to the main page Click on "View Schedule of Classes" Step 3 ...
  12. questionMS Word 2010 Formatting Tools Class Notes
    Problem or Question: Where can I get notes for the Word 2010 Formatting Tools Class? Solution or Answer: MS Word 2012 Training and Help Resources can be found at these sites: · http://office.microsoft.com/en-us/word-help/CH010369478.aspx · http://office.microsoft.com/en-us/word- ...
  13. questionTrainer - Overview of Basic Functions in ITS Training Database
    Problem or Question: What are the functions of the CMS Training Database? Environment: Web Solution or Answer: The video below is on the functions of the CMS Training Database. Submitted by Natally Servino natally.servino@csueastbay.edu
  14. questionTrainer - Enroll or Remove a Trainee From Class in ITS Training Database
    Problem or Question: How do I Add or Remove a Trainee from a class session? Environment: Training Solution or Answer: Step 1: Click Enroll A Trainee into a class. Step 2: Locate the class you wish to add or remove a Trainee from. You can also locate a class if you look at the bottom, to t ...
  15. questionTrainer - Printing a Class Roster in ITS Training Database
    Problem or Question: How do I print a class roster from the CMS End User Training? Environment: Training Solution or Answer: Step 1: If you have the class key, click View Roster for a Single Class Step 2:Enter Class key Step 3:Roster will pop up If you do not have the class key, you can ...
  16. questionTrainer - Creating a Class in ITS Training Database
    Problem or Question: How do I create a Training Class Environment: Training Solution or Answer: To help you with inputting the information into the database, complete the attached form. Step 1: Click Add/Edit Classes Step 2: Enter all necessary information. For further help on this ...
  17. questionTrainer - Confirm Attendance and Close a Class Session in ITS Training Database
    Problem or Question: How can I enter my class attendance into the training database? Environment: Training Database Solution or Answer: Step 1: From the CMS End User Training Database, click "Enroll a trainee into a class" Step 2: Next to each name indicate their attendance. Step 3: Once y ...
  18. questionTrainer - Add a Employee to the ITS Training Database
    Problem or Question: How do I add an employee to the Training Database? Environment: Training Database Solution or Answer: Step 1: On the CMS End User Training Page click "Add a Trainee." Step 2: Fill out the Trainee Data Sheet. The Trainee # will automatically be assigned. You do not h ...
  19. questionAGENT - Viewing the Customer Ticket History
    Problem or Question: How do you see all the tickets a customer has ever opened? Environment: Service Desk Ticketing System Solution or Answer: Note: Only "Agents" can view customer ticket history 1. In the Ticketing System, select a ticket and view in "Editing" mode When the ticket is open, ...
  20. questionAgent - Print Service Desk Ticket
    Problem or Question: How can I print a copy of a ticket so that I can take it with me on a call? Environment: Service Desk Ticketing System Solution or Answer: Please click this link for a demo on how to print tickets: http://www.csueastbay.edu/its/training/sdts/Agent_Print_Tickets/Agent_Print_T ...
(Page 1 of 3)      Prev | 1 | 2 | 3 | Next
  • Print This Page
  • Bookmark and Share